Oostenrijkse wijnen - uitgelicht: Weingut Urbanihof

Oostenrijkse wijnen  - uitgelicht: Weingut Urbanihof

11 generaties wijnmakers uit Oostenrijk

Stel je wordt geboren in een Oostenrijkse wijnmakersfamilie. En je opa, overgrootvader en nog 9 generaties daarvoor maakten al wijn. Wat ga je dan doen? Juist, wijn maken!

 

 

Oostenrijke wijnen

Dat doen Franz en Sonja Paschinger dus ook. Als dan ook het terroir uitstekend is door de ligging dichtbij de Donau, het warme microklimaat en de lössbodem, dan heb je alle ingrediënten in huis om fantastische wijnen te maken. Natuurlijk moet het wel je smaak zijn. Maar hou je van frisse, witte wijnen, rijk van smaak? Dan zou je hun Grüner Veltliner ‘Classic’ echt eens moeten proberen. Of de wijn van de minder bekende druif de Blauwer Zweigelt, de Zweigelt ‘Classic’. Maar we willen je verder niet nieuwsgierig maken hoor.

 

 

Biologische wijnen

De wijnen van Weingut Urbanihof komen overigens uit het Oostenrijkse wijngebied Niederösterreich (Wagram) en behoren tot de beste van die streek. En… sinds 2016 is dit wijnhuis biologisch gecertificeerd! Ontdek nu zelf ook de wijnen van Weingut Urbanihof. We bezorgen de wijnen van de familie Paschinger graag bij je thuis!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden