Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cantina di Negrar, 'Le Preare' Veronese Rosso Lastone IGP

Cantina di Negrar, 'Le Preare' Veronese Rosso Lastone IGP

€8,50 Prijs bij afname van 6 flessen

Een heerlijke volle en zachte rode wijn uit het noorden van Italië! Een tikkie stevig met in de neus mooie aroma’s van pruim en kers, aangevuld met wat kruidigheid en een kleine houttoon. In de mond valt op hoe zacht deze wijn is, rond en verfijnd.

 

  • Bestel 1 voor €8,95 per fles
  • Bestel 6 voor €8,50 per fles en bespaar 5%
wijbundel
Combineer wijnen en stapel uw korting!*
6%
korting vanaf 12 flessen
8%
korting vanaf 24 flessen
*bij een veelvoud van 6 flessen

  • Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
  • Gratis verzending vanaf €150. Binnen 1-2 werkdagen geleverd.
  • Klanten geven ons een 9,9!
  • Achteraf betalen mogelijk, u loopt geen risico
Beschrijving

Cantina di Negrar

Cantina di Negrar is prachtig gelegen in Valpolicella, een heuvelachtige wijnstreek in het Noorden van Italië, vlakbij Verona en het Gardameer. Sinds de oprichting in 1933 is dit coöperatieve wijnhuis met potentie uitgegroeid tot een cantine met moderne faciliteiten met aandacht voor innovatie. Echter, hun manier van wijnmaken blijft gebaseerd op oude tradities en ook de passie is gebleven! Met 500 ha. aan wijngaarden, verspreid over Valpolicella Classico, hebben ze ‘goud’ in handen.

 

Le Preare: tussen wijn en steen

Le Preare is een lijn van wijnen die de voorgaande generaties eert. Deze generaties legden door hard werken de basis voor het wijnhuis zoals het nu is. Preare betekent in een lokaal dialect ‘antieke mijnen’. Uit deze mijnen werden stenen gedolven die gebruikt werden om de wijngaarden van muurtjes te voorzien en om de terrassen te bouwen voor de wijnstokken, die nu nog gebruikt worden.

 

    

Wijnsoort Rode wijn
Land Italië
Wijnregio Veneto
Druivensoort Corvina , Rondinella , Croatina
Oogstjaar 2021
Volume 750 ml
Serveertemperatuur 16-18°C
Alcoholpercentage 13,5% vol.
Serveersuggesties Lekker voor bij de borrel, maar past ook bij gegrilde vleesgerechten, een fijne kaasplank en de wat kruidige pasta gerechten.
Proefnotities Een heerlijke volle en zachte rode wijn uit het noorden van Italië! Een tikkie stevig met in de neus mooie aroma’s van pruim en kers, aangevuld met wat kruidigheid en een kleine houttoon. In de mond valt op hoe zacht deze wijn is, rond en verfijnd.
Wijnhuis Cantina di Negrar
Bewaarpotentieel 2-3 jaar
Vat rijping Geen
Allergenen Bevat Sulfieten