Cantine Teanum

Cantine Teanum, de naam doet vermoeden dat het om een historisch wijnbedrijf gaat met invloeden vanuit de oude Romeinen, maar niks is minder waar. Het is een uiterst modern wijnbedrijf in het Zuid-Italiaanse Apulië, ofwel Puglia. Met behulp van de modernste technologie en ouderwets vakmanschap, maken ze wijnen die aansluiten bij de wensen van de huidige wijnliefhebber. Oude wijngaarden met hun authentieke lokale druivensoorten zijn in ere hersteld.Lees meer

Cantine Teanum
Cantine Teanum, Castelli di Severino, Primitivo Puglia IGP
€6,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantine Teanum
Cantine Teanum, Alta Nero di Troia IGP
€9,55 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantine Teanum
Cantine Teanum, Castelli di Severino, Falanghina Puglia IGP
€6,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantine Teanum
Cantine Teanum, Alta Falanghina IGP
€8,77 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantine Teanum
Cantine Teanum, Alta Fiano-Bombino IGP
€8,77 Prijs bij afname van 6 flessen
Combineer wijnen en stapel uw korting!*
wijbundel
6%
korting vanaf 12 flessen
8%
korting vanaf 18 flessen
*bij een veelvoud van 6 flessen

‘Onze wijnen vertellen ons verhaal’

Donato Giuliani, oenoloog/wijnmaker van Cantine Teanum: “Onze wijnen vertellen ons verhaal. Ze zijn onlosmakelijk verbonden met ons terroir en onze passie. Onze wijnen zijn een uitgebalanceerde combinatie van duurzame kwaliteitswijnbouw, moderne wijntechnologie en een uitgebreide kennis van wijnmaken. Als je deze elementen samenvoegt, mondt dat uit in 6 wijnlijnen, elk met hun eigen unieke eigenschappen.”

 

    

 

Pugliawijnen

De wijngaarden van Cantine Teanum liggen in het noorden van Puglia, in Capitanata. Daar groeien verschillende druivensoorten op de mooie Pugliaanse hellingen o.a. Nero di Troja, Negroamaro, Primitivo, Montepulciano, Sangiovese, Syrah, Merlot, Carbernet Sauvignon. De witte wijnen worden gemaakt van Trebbiano, Malvasia, Bombino, Falanghina, Chardonnay en Fiano.

 

Proef de passie in de wijnen van Cantine Teanum!