Italiaanse rose wijn

Verschillende streken in verschillende landen brengen heerlijke druiven voort voor een voortreffelijk glas rosé wijn. Desmaakvangoedewijn.nl brengt deze sensationele rosé wijnen voor jou naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis in Italië waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze witte wijnen in. Stuk voor stuk parels van wijnen. Wijnen die zelfs jou als fervent wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Bestseller
Sacchetto Sacchetto, Pinot Grigio Blush delle Venezie DOC
Sacchetto
Sacchetto, Pinot Grigio Blush delle Venezie DOC
€8,75 Prijs bij afname van 6 flessen
Varvaglione, Vigne e Vini
Varvaglione, 12 e Mezzo Rosato del Salento IGP
€9,50 Prijs bij afname van 6 flessen

Rosé wijn voor ultiem genieten

Italiaanse rosé wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere Italiaanse rosé wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van allerlei Italiaanse wijnhuizen hebben wij dan ook de beste rosé wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod.

Wijn afkomstig uit de beste en bekendste wijngebieden uit Italië, zoals Veneto en Puglia. Gemaakt van de lekkerste druivenrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Pinot Grigio? Of een mooie lichte Cinsault?

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Italiaanse rosé wijn?

 

Rosé wijn uit Italië kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Natuurlijk heeft Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Italiaanse rosé wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt als je écht iets te vieren hebt, of als je er écht eens goed voor gaat zitten. Bij Desmaakvangoedewijn.nl koop je de mooiste parels, afkomstig uit de beste Italiaanse wijnhuizen, voor de scherpste prijzen. En... daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.