Wijn uit Sicilië

Siciliaanse wijn komt van het prachtige Italiaanse eiland Sicilië. Dit eiland staat niet alleen bekend om de warme zon en het toerisme, maar Sicilië wordt ook steeds bekender om haar wijnen. Eén van de meest bekende Siciliaanse wijnen is de Nero d’Avola, afkomstig van de blauwe Nero d’Avola druif. Desmaakvangoedewijn.nl heeft de meest smaakvolle en mooie wijnen van Sicilië voor jou weten te selecteren. Lees meer

Geen producten gevonden...

Geniet van wijn uit Sicilië

Al onze Italiaanse wijnen zijn er om écht van te genieten. De wijnen in ons assortiment die afkomstig zijn van het Italiaanse eiland Sicilië zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. We hebben de lekkerste en beste wijnen voor je geselecteerd.

 

In ons assortiment van Siciliaanse wijnen vind je de Vanita Nero d’Avola IGT, afkomstig van het Farnese Vini wijnhuis. Deze wijn heeft een volle body met een lange afdronk. De Nero d’Avola DOP van wijnhuis Masseria Trajone heeft intense aroma’s van zwart fruit, vanille en tijm. Deze wijn heeft een sappige en lange afdronk. Lekker lang nagenieten!

 

Wijn uit Sicilië kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

We hebben van Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Siciliaanse wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt om écht iets te vieren, of om écht even goed voor te gaan zitten.

 

De Nero d’Avola wijnen uit Sicilië koop je bij Desmaakvangoedewijn.nl voor de scherpste prijzen. En… daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.