Portugese rode wijn

Desmaakvangoedewijn.nl brengt het sensationele gevoel van unieke Portugese rode wijnen voor jou naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe Portugese wijnhuizen kopen wij onze rode wijnen in. Stuk voor stuk parels van rode wijn. Rode wijnen die zelfs jou als fervent rode wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Feuerheerd's
Feuerheerd’s Douro Reserva DOC
€9,95 Prijs bij afname van 6 flessen

 

Portugese rode wijn om van te genieten

Portugese rode wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere Portugese rode wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van allerlei Portugese wijnhuizen hebben wij dan ook de beste rode wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod. Bijvoorbeeld van wijnhuis Feuerheerd, een wijnhuis van Hollandse oorsprong.

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Portugese rode wijn?

 

Rode wijn uit Portugal kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Natuurlijk heeft Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Portugese rode wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt als je écht iets te vieren hebt, of als je er écht eens goed voor gaat zitten. Bij Desmaakvangoedewijn.nl koop je de mooiste parels, afkomstig uit de beste Portugese wijnhuizen, voor de scherpste prijzen. En... daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.