Nero d'Avola wijn

Nero d’Avola wijn is afkomstig van de blauwe druif uit Sicilië. De naam van deze Siciliaanse druif betekent letterlijk: de ‘zwarte’ van Avola’. We kennen deze druif ook wel onder de naam Calabrese. De Nero d’Avola wijn kenmerkt zich door zuren en frisheid, maar ook door de zachte, volle smaak. Lees meer

Geen producten gevonden...

Over de Nero d’Avola wijn

De Nero d’Avola druif wordt gebruikt om heerlijke Nero d’Avola wijn van te produceren. De druif groeit op het hete eiland Sicilië. Ondanks dit hete klimaat behoudt deze unieke druif zijn zuren en frisheid.

 

De Nero d’Avola wijn is vernoemd naar de Siciliaanse stad Avola. De Siciliaanse wijnbouw vindt plaats in het westen van het eiland, maar ook in het koelere, heuvelachtige noorden en oosten. Siciliaanse wijnen komen daarnaast steeds meer bekend te staan om de kwaliteit.

 

Nero d’Avola wijn kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Op zoek naar een Nero d’Avola wijn? Bij Desmaakvangoedewijn.nl ben je verzekerd van een Siciliaanse wijn van premium kwaliteit. Onze Nero d’Avola wijnen zijn afkomstig van het Farnese Vini wijnhuis en van het wijnhuis Masseria Trajone.

 

Voor iedere gelegenheid, voor ieder moment vind je bij Desmaakvangoedewijn.nl een passende fles wijn. En… vandaag besteld is morgen al genieten! Van welke (Siciliaanse) wijn geniet jij binnenkort?