Oostenrijkse rode wijn

Desmaakvangoedewijn.nl brengt het sensationele gevoel van unieke rode wijnen voor jou naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze rode wijnen in. Stuk voor stuk parels van rode wijn. Rode wijnen die zelfs jou als fervent rode wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Zweigelt 'Classic'
€14,95 Prijs bij afname van 6 flessen

Oostenrijkse rode wijn om van te genieten

Oostenrijkse rode wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere Oostenrijkse rode wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van allerlei Oostenrijkse wijnhuizen hebben wij dan ook de beste rode wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod. Wijn gemaakt van de beste en lekkerste druivenrassen zoals Zweigelt.

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Oostenrijkse rode wijn?

 

Speciaal voor jou geselecteerd: de beste rode wijnen uit Oostenrijk

Zoek je een betrouwbaardere garantie voor kwaliteit? Bekijk dan het assortiment van Desmaakvangoedewijn.nl eens… Alle rode wijnen uit Oostenrijk binnen ons assortiment zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Wij selecteren alleen Oostenrijkse rode wijnen van wijnhuizen die in staat zijn om de meest bijzondere smaken te creëren. Alleen de beste premium wijnen krijgen een plek in onze wijnkelders. En daar liggen deze parels klaar om naar jou verzonden te worden, voor een scherpe prijs. Bij ons vind je de beste wijnen tegen de scherpste prijzen. En daar kan je morgen al van gaan genieten... Want vandaag besteld, is morgen in huis. Ook dat is Desmaakvangoedewijn.nl!