Cantina di Negrar

 

Cantina di Negrar

Cantina di Negrar is prachtig gelegen in Valpolicella, een heuvelachtige wijnstreek in het Noorden van Italië, vlakbij Verona en het Gardameer. Sinds de oprichting in 1933 is dit coöperatieve wijnhuis met potentie uitgegroeid tot een cantina met moderne faciliteiten met aandacht voor innovatie. Echter, hun manier van wijnmaken blijft gebaseerd op oude tradities en ook de passie is gebleven! Met 500 ha. aan wijngaarden, verspreid over Valpolicella Classico, hebben ze ‘goud’ in handen. Lees meer

Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, 'Le Preare' Valpolicella classico superiore Ripasso DOC
€10,85 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, Appassimento Rosso Veneto
Artikelcode 419175
€9,75
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, Appassimento Rosso Veneto
€9,75 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, 'Le Preare' Veronese Rosso Lastone IGP
€7,20 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, 'Le Preare' Amarone delle Valpolicella Classico DOC
€23,70 Prijs bij afname van 6 flessen
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, Verona Bianco 'Garganega' IGT
Artikelcode 419110
€6,95
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, Verona Bianco 'Garganega' IGT
€6,95 Prijs bij afname van 6 flessen
Combineer wijnen en stapel uw korting!*
wijbundel
6%
korting vanaf 12 flessen
8%
korting vanaf 18 flessen
*bij een veelvoud van 6 flessen
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, Verona Rosso 'Corvina' IGT
Artikelcode 419170
€6,95
Cantina di Negrar
Cantina di Negrar, Verona Rosso 'Corvina' IGT
€6,95 Prijs bij afname van 6 flessen

Amarone en Ripasso

Cantina di Negrar heeft haar eigen Amarone’s en Ripasso’s. Deze wijnen worden gemaakt op een eeuwenoude manier die appassimento wordt genoemd. Door deze methode krijg je smaakvolle, met fruit overladen wijnen. De druiven blijven zo lang mogelijk aan de wijnstokken rijpen, daarna worden ze met de hand geplukt. Na de oogst drogen de druiven in speciale kratjes met als gevolg dat ze een hogere concentratie suiker en aroma’s krijgen. Om deze wijn te maken heb je passie én geduld nodig, maar dat proef je ook zeker terug!