Spaanse witte wijn

Desmaakvangoedewijn.nl brengt het sensationele gevoel van een heerlijke witte wijn voor jou naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze Spaanse witte wijnen in. Stuk voor stuk parels van wijnen. Witte wijnen uit die zelfs jou als fervent wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Bodegas Vega Real
Finca El Empecinado Verdejo Rueda DO
€9,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Bodega Pirineos
3404 DO Somontano blanco
€7,75 Prijs bij afname van 6 flessen
Bodegas y Viñedos Tobelos
Tobelos Blanco DOC Rioja
€10,95 €9,49
nieuw
13%korting
korting
Bodegas y Viñedos Tobelos Tobelos Blanco DOC Rioja
Bodegas y Viñedos Tobelos
Tobelos Blanco DOC Rioja
€10,95 €9,49 Prijs bij afname van 6 flessen
Biologisch
Bodegas Barahonda Barahonda, Organic Verdejo-Sauvignon Blanc
Bodegas Barahonda
Barahonda, Organic Verdejo-Sauvignon Blanc
€8,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Bodegas Juan Gil
Intruso, Rueda Verdejo DO
€7,95 Prijs bij afname van 6 flessen
Combineer wijnen en stapel uw korting!*
wijbundel
6%
korting vanaf 12 flessen
8%
korting vanaf 24 flessen
*bij een veelvoud van 6 flessen
Bodegas Carlos Serres
Bodegas Carlos Serres blanco Rioja DOC
€6,95 Prijs bij afname van 6 flessen

Spaanse witte wijn om van te genieten

Witte wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat ook iedere Spaanse witte wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van allerlei Spaanse wijnhuizen hebben wij dan ook de beste witte wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod.

 

Wijn afkomstig uit de beste en bekendste wijngebieden uit Spanje, zoals Rueda en Rias Baixas. Gemaakt van de lekkerste en beste druivenrassen. Wat dacht je van een heerlijke Sauvignon Blanc? Of van een uitmuntende Albariño?

 

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Spaanse witte wijn?

 

Spaanse witte wijn kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Natuurlijk heeft Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Spaanse witte wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt als je écht iets te vieren hebt, of als je er écht eens goed voor gaat zitten. Bij Desmaakvangoedewijn.nl koop je de mooiste parels, afkomstig uit de beste wijnhuizen, voor de scherpste prijzen. En... daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.