Franse rose wijn

Verschillende streken in verschillende landen brengen heerlijke druiven voort voor een voortreffelijk glas rosé wijn. Desmaakvangoedewijn.nl brengt deze sensationele rosé wijnen voor jou naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis in Frankrijk waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze witte wijnen in. Stuk voor stuk parels van wijnen. Wijnen die zelfs jou als fervent wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Domaine Lafage
Domaine Lafage, Rosé 'Miraflors' AOC
€13,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Les domaines Robert Vic
Maison Robert Vic, 'Delicate Rosé'
€10,25 €9,49
Aanrader
7%korting
korting
Les domaines Robert Vic Maison Robert Vic, 'Delicate Rosé'
Les domaines Robert Vic
Maison Robert Vic, 'Delicate Rosé'
€10,25 €9,49 Prijs bij afname van 6 flessen
Les domaines Robert Vic
Maison Robert Vic, 'Le Parc' Rosé IGP
Artikelcode 238430
€6,50
Les domaines Robert Vic
Maison Robert Vic, 'Le Parc' Rosé IGP
€6,50 Prijs bij afname van 6 flessen
POPULAIR
Domaine Lafage Domaine Lafage, Coté Rosé VdP
Domaine Lafage
Domaine Lafage, Coté Rosé VdP
€8,95 Prijs bij afname van 6 flessen

Rosé wijn voor ultiem genieten

Franse rosé wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere Franse rosé wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van allerlei Franse wijnhuizen hebben wij dan ook de beste rosé wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod.

Wijn afkomstig uit de beste en bekendste wijngebieden uit Frankrijk, zoals Provence, Languedoc Roussillion, Loire en Sud-Ouest / Gascone. Gemaakt van de lekkerste druivenrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Mourvèdre? Of een mooi volle Cabernet Sauvignon?

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Franse rosé wijn?

 

Franse rosé wijn kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Natuurlijk heeft Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Franse rosé wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt als je écht iets te vieren hebt, of als je er écht eens goed voor gaat zitten. Bij Desmaakvangoedewijn.nl koop je de mooiste parels, afkomstig uit de beste Franse wijnhuizen, voor de scherpste prijzen. En... daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.