Het team achter de smaakvangoedewijn.nl

Even voorstellen! We zijn een familie met passie voor wijnen. Het leven is snel en druk en wat genieten we van de bijzondere momenten met onze familie en vrienden. Een goede wijn hoort daar zeker bij. Dat maakt onze momenten samen nog specialer. Tijdens al deze momenten drinken we heel bewust goede wijn! Want we drinken liever wat minder, maar wel kwaliteitswijn!

Voordat de wijn bij jou kwam, heeft het al een hele geschiedenis meegemaakt. Juist van de verhalen achter de wijn worden we warm en deze delen we graag met je! Zo wordt het drinken van je glaasje wijn nog meer een belevenis.

Wijn = genieten! 

Wijn is er om van te genieten! Dat bijzondere moment waar je naar uitkijkt; een diner thuis met je vrienden, samen met je geliefde met een glas wijn in de tuin, een verjaardag waar je je vrienden en familie een lekker wijntje voorzet of… vul maar in. Voor elk moment en voor elk budget ben je bij De Smaak van Goede Wijn op het juiste adres. Wij bieden je premiumwijnen voor een scherpe prijs. Snel en gemakkelijk besteld en geleverd, zodat je nog meer tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen in het leven!

Kwaliteitswijnen

Sinds 2003 zijn we bij wijn betrokken. Met veel liefde en passie, want we houden zelf ook heel erg van een lekker wijntje! We zijn steeds op zoek naar kwaliteitswijnen voor een mooie prijs. Een deel van onze wijnen komt van bekende wijnhuizen, een ander deel is wat minder bekend, maar wel uniek! Vaak zijn dit familiebedrijven waar we op slag verliefd op werden. Je vindt ze allemaal op onze site.

Premiumwijn voor een scherpe prijs

We hebben al onze wijnen vooraf geproefd en gekeurd. Dat maakt ook dat we alleen de beste wijnen selecteren. Daarom kunnen we ook zeggen dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Waarom doen we dit? Zodat jij snel en makkelijk een premiumwijn voor een scherpe prijs kunt bestellen, passend bij je smaak en budget. En er meer tijd overblijft om te genieten van dat bijzondere moment met je partner, vrienden of familie. Want daar gaat het echt om in het leven!

Ben je trouwens in de buurt van Barneveld? Kom dan gerust langs! We hebben namelijk ook nog een fysieke winkel, waar we onze wijnen verkopen ->> Wijnwinkel Barneveld. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

 • Jan
  Onze echte wijnkenner. Is in zijn nopjes als hij een klant blij maakt met een kwaliteitswijn passend bij zijn/haar budget. Wordt ook zeker blij van de ontmoetingen met wijnmakers en wijnboeren, als hij ze vol passie ziet vertellen over hun wijnen! En wordt enthousiast als hij een nieuwe wijn ontdekt heeft, die voldoet aan onze kwaliteitseisen.
 • Erik
  Bezorgt met liefde je pakket met wijn bij het verzendhuis. Houdt meer van een biertje dan een wijntje en verschilt daarin van zijn broer Jan.
 • Gert
  Wijnkenner eerste klas. Vertelt de verhalen over de wijnen met net zoveel passie als de wijnmakers zelf. Is altijd (zelfs op vakantie) op zoek naar mooie wijnen. Luistert graag naar je wensen en zoekt daar dan een passende wijn bij. Heeft van ons allemaal de meeste wijnen geproefd, al volgt zoon Jan daar snel achteraan.
 • Liesbeth
  Zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van mooie aanbiedingen, tips voor nieuwe wijnen en proeverijen. En vertelt ons verhaal op social media zoals Facebook en Instagram, zodat nog meer mensen kunnen genieten van mooie wijnen voor een scherpe prijs.
 • Claudia
  Helpt met inpakken van je bestelling en zorgt dat je pakket klaar staat voor verzending. Houdt van een feestje en een wijntje en is bekend met een groot deel van ons assortiment.
 • Willy
  Achter de schermen actief met van alles en nog wat. Komt met mooie ideeën over verpakkingen, relatiegeschenken en zorgt dat we er schoon en fris bijzitten in ons bedrijf. Als vrouw van Gert is ze inmiddels al bij veel wijnhuizen op bezoek geweest!