Oostenrijkse witte wijn

Desmaakvangoedewijn.nl brengt het sensationele gevoel van een heerlijke witte wijn voor jou van Oostenrijk naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze witte wijnen in. Stuk voor stuk parels van wijnen. Witte wijnen die zelfs jou als fervent wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Roter Veltliner
Artikelcode 510209
€15,50
Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Roter Veltliner
€15,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Biologisch
Weingut Urbanihof Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner 'Classic'
Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner 'Classic'
€12,50 Prijs bij afname van 6 flessen
Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner 'Alte Reben'
Artikelcode 510206
€16,30 €14,99
biologisch
8%korting
korting
Weingut Urbanihof Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner 'Alte Reben'
Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner 'Alte Reben'
€16,30 €14,99 Prijs bij afname van 6 flessen
Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner '1598'
Artikelcode 510204
€23,95
Weingut Urbanihof
Weingut Urbanihof, Grüner Veltliner '1598'
€23,95 Prijs bij afname van 6 flessen

Geniet van Oostenrijkse witte wijn

Oostenrijkse witte wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere Oostenrijkse witte wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van allerlei Oostenrijkse wijnhuizen hebben wij dan ook de beste witte wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod. Wijn gemaakt van de beste en lekkerste druivenrassen zoals Roter Veltliner en Grüner Veltliner.

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Oostenrijkse witte wijn?

 

Speciaal voor jou geselecteerd: de beste witte wijnen uit Oostenrijk

Zoek je een betrouwbaardere garantie voor kwaliteit? Bekijk dan het assortiment van Desmaakvangoedewijn.nl eens… Alle witte wijnen uit Oostenrijk binnen ons assortiment zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Wij selecteren alleen Oostenrijkse witte wijnen van wijnhuizen die in staat zijn om de meest bijzondere smaken te creëren. Alleen de beste premium wijnen krijgen een plek in onze wijnkelders. En daar liggen deze parels klaar om naar jou verzonden te worden, voor een scherpe prijs. Bij ons vind je de beste wijnen tegen de scherpste prijzen. En daar kan je morgen al van gaan genieten... Want vandaag besteld, is morgen in huis. Ook dat is Desmaakvangoedewijn.nl!