Rode wijn Nieuw-Zeeland

Desmaakvangoedewijn.nl brengt het sensationele gevoel van unieke rode wijnen voor jou naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze rode wijnen in. Stuk voor stuk parels van rode wijn. Rode wijnen uit Nieuw-Zeeland die zelfs jou als fervent rode wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Mount Riley
Mount Riley, Marlborough Pinot Noir
€12,95 Prijs bij afname van 6 flessen

Rode wijn uit Nieuw-Zeeland om van te genieten

Rode wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere rode wijn uit Nieuw-Zeeland in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van diverse wijnhuizen uit het prachtige Nieuw-Zeeland hebben wij dan ook de beste rode wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod. Wijn gemaakt van de beste en lekkerste druivenrassen zoals Pinot Noir.

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas rode wijn uit Nieuw-Zeeland?

 

Rode wijn uit Nieuw-Zeeland kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Natuurlijk heeft Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Nieuw-Zeelandse rode wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt als je écht iets te vieren hebt, of als je er écht eens goed voor gaat zitten. Bij Desmaakvangoedewijn.nl koop je de mooiste parels, afkomstig uit de beste wijnhuizen, voor de scherpste prijzen. En... daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.