Amerikaanse witte wijn

Desmaakvangoedewijn.nl brengt het sensationele gevoel van een heerlijke witte wijn voor jou van Amerika naar Nederland. Want dat authentieke wijnhuis waar je toen via via terecht kwam en de wijn van je leven proefde, daar kennen wij er tientallen van. Alleen van díe wijnhuizen kopen wij onze witte wijnen in. Stuk voor stuk parels van wijnen. Witte wijnen die zelfs jou als fervent wijnliefhebber versteld doen staan. Wij doen alles voor een maximale smaaksensatie. Lees meer

Francis Ford Coppola
Francis Ford Coppola, Diamond Sauvignon blanc
€20,25 Prijs bij afname van 6 flessen
Francis Ford Coppola
Francis Ford Coppola, Diamond Chardonnay
€20,25 Prijs bij afname van 6 flessen
Buena Vista Winery
Buena Vista North Coast Chardonnay
€19,50 Prijs bij afname van 6 flessen

Geniet van Amerikaanse witte wijn

Amerikaanse witte wijn is er om van te genieten! Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere Amerikaanse witte wijn in ons assortiment van uitstekende kwaliteit is. Van Amerikaanse wijnhuizen hebben wij dan ook de beste witte wijnen geselecteerd. Van bekende, maar ook minder bekende wijnhuizen met een uniek aanbod. Wijn gemaakt van de beste en lekkerste druivenrassen zoals Chardonnay en Sauvignon Blanc.

Omdat wij al onze wijnen vooraf proeven en keuren spreken wij uit ervaring als wij zeggen dat dat al onze wijnen kwaliteitswijnen zijn. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk glas Amerikaanse witte wijn? De wijnen afkomstig van wijnhuis Francis Ford Coppola zijn bijzondere, heerlijke wijnen die met passie zijn gecreëerd. 

 

Amerikaanse witte wijn kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl

Natuurlijk heeft Desmaakvangoedewijn.nl alleen díe Amerikaanse witte wijnen geselecteerd, die de meest verfijnde en sensationele smaakbelevingen met zich meedragen. Wijnen die je openmaakt als je écht iets te vieren hebt, of als je er écht eens goed voor gaat zitten. Bij Desmaakvangoedewijn.nl koop je de mooiste parels, afkomstig uit de beste Amerikaanse wijnhuizen, voor de scherpste prijzen. En... daar kan je morgen al van genieten! Want vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd.