Van Nahmen

Het familiebedrijf Privatkelterei Van Nahmen kent z’n oorsprong in 1917, toen overgrootvader Wilhelm van Nahmen het bedrijf startte met de productie van appelstroop. Sinds de jaren ‘30 is men zich gaan specialiseren in vruchtensappen. Inmiddels heeft Van Nahmen een uitgebreide range gastronomisch hoogstaande alcoholvrije vruchtensappen, Frucht-Secco’s en Sparkling Juicy Tea. Lees meer

Van Nahmen
Van Nahmen alcoholvrije Rabarbersap
Artikelcode 071012
€6,75
ALCOHOL VRIJ
Van Nahmen Van Nahmen alcoholvrije Rabarbersap
Van Nahmen
Van Nahmen alcoholvrije Rabarbersap
€6,75 Prijs bij afname van 6 flessen

 

Culinaire alcoholvrije vruchtensappen

Peter van Nahmen, de huidige generatie van Van Nahmen die aan het roer is, ontwikkelt steeds meer culinaire alcoholvrije dranken op basis van vruchten, met wijnmaken als uitgangspunt. De sap-spijscombinaties worden uitgebreid getest, zodat deze sappen een prachtig alcoholvrij alternatief zijn voor bij de maaltijd.

 

Zonder extra toevoegingen

Van Nahmen gebruikt voor haar sappen handgeplukt fruit dat rechtstreeks van de boomgaarden komt. Ze persen het fruit zelf en verwerken het tot een secco of een sap, zonder gebruik te maken van extra toevoegingen. Alleen het mooiste fruit komt in aanmerking voor de sappen van Van Nahmen, waarbij van de boeren verwacht wordt dat ze het fruit zo lang mogelijk aan de boom laten hangen voor extra smaak en aroma. En eerlijk is eerlijk, dat proef je echt terug!

 

Een ras per vruchtensoort

Voor de sappen gebruikt Van Nahmen zoveel mogelijk één ras per vruchtensoort. Vaak zijn dit ook rassen die ‘vergeten’ zijn en zo opnieuw ontdekt worden.  Uiteraard mag ‘de druif’ niet uitblijven, ze hebben daarom ook een druivensap van Dornfelder en Riesling.

 

Hoe te drinken?

Serveer de vruchtensappen van Van Nahmen in een mooi wijnglas (en verwonder je je over de kleuren!). Je kunt er ook bruisend bronwater aan toevoegen (bijv. 1:1, maar speel hier vooral zelf ook mee) en je hebt een extra feestelijke drankje in je glas dat niet onderdoet voor een glas Champagne of Prosecco (maar dan alcoholvrij)!