Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Farnese Vini, Vesevo Falanghina IGT

Farnese Vini, Vesevo Falanghina IGT

€7,50 Prijs bij afname van 6 flessen

Aromatische wijn met frisheid van de Falanghina druif. Intense aroma’s met veel fruit. Een harmonieuze wijn waarin de zuren goed in balans zijn. Deze wijn trakteert je op een lange afdronk.

  • Bestel 1 voor €7,90 per fles
  • Bestel 6 voor €7,50 per fles en bespaar 5%
wijbundel
Combineer wijnen en stapel uw korting!*
6%
korting vanaf 12 flessen
8%
korting vanaf 24 flessen
*bij een veelvoud van 6 flessen

  • Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
  • Gratis verzending vanaf €150. Binnen 1-2 werkdagen geleverd.
  • Klanten geven ons een 9,9!
  • Achteraf betalen mogelijk, u loopt geen risico
Beschrijving

Farnese Vini

Farnese Vini is een professioneel wijnbedrijf dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een toonaangevend wijnhuis uit Zuid-Italië. Ze zijn diverse keren uitgeroepen tot beste wijnproducent van Italië en diverse wijnen hebben medailles en internationale trofeeën gekregen. Mede daardoor hebben ze nationale en internationale bekendheid gekregen. Hun thuisbasis is Castello Caldora, een kasteel uit de 16de eeuw in de Abruzzen, waar de geschiedenis nog springlevend is.

 

Hoogste kwaliteit ingrediënten

De wijnmakers van Farnese Vini gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten voor hun wijnen. Daarbij maken ze gebruik van lokale druivenrassen. De wijngaarden van dit wijnhuis strekken zich uit in Abruzzen, Puglia, Basilicata, Campania en Sicilië. Bij het wijnmaken besteden ze veel zorg en aandacht aan details, daarmee willen ze ‘de smaak en geur van ons land in het glas krijgen,’ aldus de wijnmakers. 

 

Vesevo 

Vesevo is de oude naam van de vulkaan Vesuvius. De Vesuvius is in vele opzichten bepalend voor de wijnbouw in Campanië. De vulkanische bodem geeft de wijn veel spanning en frisheid. Deze wijn wordt gemaakt van de Falanghinadruif, een semi-aromatische druivensoort met in het aroma intens en heerlijk fruit. De evenwichtige zuurgraad zorgt voor lengte en frisheid op het palet.

 

 

Wijnsoort Witte wijn
Land Italië
Wijnregio Campanië
Druivensoort Falanghina
Oogstjaar 2022
Volume 750 ml
Serveertemperatuur 8-10°C
Alcoholpercentage 12,5% vol.
Serveersuggesties Geweldig als aperitief en gemakkelijk te drinken! Deze wijn past goed bij lichte hoofdgerechten, wit vlees, jonge kaas en gaat perfect gepaard met vis.
Proefnotities Aromatische wijn met frisheid van de Falanghina druif. Intense aroma’s met veel fruit. Een harmonieuze wijn waarin de zuren goed in balans zijn. Deze wijn trakteert je op een lange afdronk.
Wijnhuis Farnese Vini
Bewaarpotentieel 2 jaar
Vat rijping Geen
Allergenen Bevat Sulfieten