Geniet bewust, drink goede wijn

Premium wijnen snel en makkelijk bij jou bezorgd

Ga naar alle wijnen

Slijterij Groningen

Op zoek naar een slijterij in de regio Groningen?

Ben je op zoek naar een slijterij en woon je in de regio van Groningen? Dan begint de zoektocht naar een goede fles wijn in de webshop van Desmaakvangoedewijn.nl. De Smaakvangoedewijn.nl is dé webshop voor de beste kwaliteitswijnen en onderdeel van de grootste wijnspecialist van Nederland.

Een goede slijterij in Groningen is Desmaakvangoedewijn.nl

Wijn is er om van te genieten! Dat bijzondere moment waar je naar uitkijkt; een diner thuis met je vrienden, samen met je geliefde met een glas wijn in de tuin, een verjaardag waar je je vrienden en familie een lekker wijntje wilt voorzetten of… vul maar in. Voor elk moment en voor elk budget ben je bij Desmaakvangoedewijn.nl op het juiste adres. Wij bieden je premiumwijnen voor een scherpe prijs. Snel en gemakkelijk besteld bij de online slijterij van Groningen, zodat je nog meer tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen in het leven!

Ontdek unieke en beroemde wijnhuizen zoals Domaine Lafage, Chateau MusarVeuve Ambal, Domaine Bousquet, Pio Cesare, Cantine Lenotti en nog vele anderen. Proef kwaliteitswijnen zoals rode wijn, witte wijn, rosé wijn, dessertwijn, mousserende wijn of port voor scherpe prijzen.

Op werkdagen besteld is binnen 1 tot 2 dagen in huis. Je hoeft de deur niet uit om goede wijn te kunnen drinken. Daarnaast is de verzending gratis vanaf €150. Betaal je liever achteraf na ontvangst van je bestelling? Ook dat is mogelijk, zo loop je geen risico.

Ga naar alle wijnen
Voor 17:00u besteld,
binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd
Gratis bij u bezorgd
vanaf 12 flessen of € 100