I Muri wijn

I Muri wijn is afkomstig van het bedrijf Farnese Vini. Een prachtig, toonaangevend wijnhuis in Zuid-Italië. De thuisbasis van dit wijnhuis is Castello Caldora, een kasteel uit de 16e eeuw in de Abruzzen. In de vroege ochtenduren worden de trossen druiven voor deze wijnen handmatig geoogst. Deskundige wijnmakers verwerken deze trossen vervolgens met passie en zorg tot de echte I Muri wijnen. Lees meer

I Muri wijn van de beste ingrediënten

I Muri wijn wordt gemaakt van lokale druivenrassen: de Montepulciano d’Abruzzo, Primitivo, Aglianico del Vulture, Fiano en Nero d’Avola. Deze rassen groeien in de uitgestrekte wijngaarden rondom het Farnese Vini wijnhuis. 


De makers van de I Muri wijn hechten veel waarde aan het gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Deze wijnmakers hebben maar één doel: ‘de smaak en geur van ons land in het glas krijgen’.

 

I Muri wijn bij Desmaakvangoedewijn.nl

Desmaakvangoedewijn.nl is leverancier van deze Zuid-Italiaanse wijnen. U vindt in totaal vier verschillende varianten in ons assortiment:

 

Vigneti del Salento, I Muri Puglia Rosso IPG

Deze rode wijn is een uitstekende begeleider van antipasta, lichte voorgerechten met kaas, zachte kazen en rood vlees. Deze I Muri wijn kenmerkt zich door de volle en zachte smaak. De wijn heeft een zwoele, licht zoetige afdronk met lichte houttonen.


Vigneti del Salento, I Muri Primitivo IGP

De rode I Muri Primitivo IGP wijn is een perfecte combi met hartige voorgerechten, robuuste wildgerechten, rood vlees en belegen kaas. De wijn is een harmonieuze wijn met intense aroma’s.


Vigneti del Salento, I Muri Negroamaro IPG

Op zoek naar dé fles wijn voor bij een heerlijke maaltijd met gegrild vlees, pasta of kazen? De rode wijn I Muri Negroamaro is dan de perfecte begeleider. De wijn kenmerkt zich door de intense aroma’s van zwarte bes. Deze I Muri wijn is vol van body en tegelijkertijd fluweelzacht.


Vigneti del Salento, I Muri Bianco IPG

De witte I Muri Wijn van Desmaakvangoedewijn.nl is overheerlijk bij pasta’s met lichte sauzen, vissoep en zachte kaas. De wijn is fris en aangenaam met aroma’s van aanhoudend fruit met hints van rijp geel fruit.

 

Bestel uw I Muri wijn eenvoudig op Desmaakvangoedewijn.nl.