Paco & Lola

In 2005 is Paco & Lola opgericht door een aantal onafhankelijke wijnmakers uit O Salnés die hun wijnproductie naar een professioneel niveau wilden tillen. En dat is gelukt! Inmiddels zijn er 400 wijnboeren aangesloten bij deze coöperatie en Paco & Lola is daarmee de grootste in de DO Rías Baixas.

Lees meer

Geen producten gevonden...

Wijnen uit Val do Salnés

In totaal groeien er druiven op 200 ha wijngaarden, voornamelijk in de subregio Val do Salnés. Deze  wijngaarden zijn verspreid over meer dan 1800 percelen die typisch zijn voor de Galicische kleine bedrijven. Al deze percelen bevinden zich in de grootste van de vijf DO Rías Baixas-subzones, Val do Salnés.

 

Nieuwste technologie

Paco & Lola is uitgerust met de nieuwste wijnbouwtechnologie. Door de ultramoderne apparatuur en methoden, samen met de  praktische knowhow van generaties telers, zijn ze in staat om de volledige expressie van de druiven te bereiken. Als gevolg hiervan blijven ze prachtige wijnen produceren, vintage na vintage.

 

Duurzame productie 

Paco & Lola is vanaf het begin actief betrokken geweest bij duurzame productie. Zij zijn een van de drie leden van een innovatief project waarbij wijnbouwers zich inzetten om het gebruik van chemische producten tot een minimum te beperken.